Logistieke ondersteuning

Voor het team is dit kamp een geweldige gelegenheid om samen te leren hoe een bijeenkomst van honderden mensen te organiseren op een locatie met weinig infrastructuur. 

Wij zijn er van overtuigd dat met onze collectieve intelligentie en iedereens skills we alle uitdagingen aankunnen, ook al hebben we weinig ervaring in de organisatie van dit soort events. 

De opbouw en afbouw van het kamp zullen daarom momenten zijn waar we samen leren, onze kennis delen en vooral ook lol hebben. De taken die we zullen moeten vervullen zijn het opzetten van tenten van SNJ en circustenten, het decoreren en bewegwijzeren van het kamp, het opzetten van een keuken en toiletten, het timmeren van bankjes en het transport van allerlei materialen (we zijn actief op zoek naar mensen die busjes kunnen besturen en mensen met een type-C rijbewijs). 

Wat betreft materiaal zoeken we nog naar: 

  • zonnepanelen die gebruikt zullen worden om een deel van de elektriciteit op te wekken
  • bankjes en “brasserie” tafels”
  • mobiele houtgestookte pizza/broodovens
  • busjes die uitgeleend kunnen worden 
  • een grote aanhangwagen 
  • heel veel gereedschap; aarzel niet om je eigen gereedschap mee te nemen
  • goedgekeurde brandblusapparaten

Zoals je kan zien, we zijn altijd op zoek naar mensen met energie en enthousiasme om de groep te versteken. Aarzel niet om dit formulier in te vullen als je een handje wilt helpen of neem contact met ons op via dit e-mailadres: climatejusticecampbe@riseup.net.

Door op deze link te klikken kom je bij alle belangrijke formulieren om je aan te melden voor het kamp. Neem even de tijd om ze volledig in te vullen (2 minuten) zodat we goed kunnen inschatten hoeveel mensen er zullen komen (handig voor de organisatie van de workshops en het eten)