Climate Justice Camp 2020!

We zijn super blij om aan te kunnen kondigen dat het Climate Justice Camp terug is voor z’n 2de editie 🔥

Doe mee van 3 tot 6 september in Brussel voor een vervolg van de discussies van het voorbije jaar, en duik nog dieper in de klimaat- en ecologische rechtvaardigheidsproblematiek.

We zullen nogmaals proberen verkennen wat de klimaatcrisiste maken heeft met andere sociale problemen en waarom je ze niet uit elkaar kan halen. Verwacht je aan workshops rond anti-racisme, dekolonisatie, feminisme, LGBTQI+ rechten, validisme, anti-kapitalisme en bredere systemische odnerdrukking.

Meer info, zoals het programma en de locatie zullen snel volgen. Zoals jullie weten heeft COVID-19 een gigantische impact op alle publieke evenementen. Momenteel verkennen we manieren om het nog steeds te laten doorgaan in een veilige omgeving voor iedereen.

Blijf op de hoogte en zorg goed voor jezelf 🧡