Infrastructuur/Goederen

Zonder een volledige plattegrond van het kamp te willen geven, vind je hier wat informatie over wat je ter plaatse kunt vinden op het gebied van infrastructuur.

Slapen

De camping ligt in een rustige omgeving, ver weg van het podium en de activiteiten op de camping. Er zullen “familie”ruimtes zijn en ruimtes voor mensen met beperkte mobiliteit. Voor degenen die niet kunnen kamperen, hebben we ook een beperkt aantal kampeerbedden beschikbaar in een gebouw. Als je je zich zorgen maakt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via ons e-mailadres climatejusticecampbe@riseup.be

Eten

Er komt een keukenhoek, waar het collectief Kokerellen heerlijke veganistische gerechten bereidt tegen een vrije bijdrage (ter indicatie, de kosten bedragen 7€/dag/persoon, maar iedereen draagt bij volgens hun middelen). Indien je allergieën hebt, gelieve dit dan aan te geven via dit formulier. Het Acatmobile collectief zal ons ook verwennen met lekker brood dat ter plaatse gebakken wordt. 

Drinken

Er komen twee bars, een voor alcoholvrije dranken en een bierbar. De bierbar zal een beetje buiten het centrum liggen ten opzichte van het podium en we nodigen mensen die alcohol willen drinken uit om dat in deze ruimte (en alleen in deze ruimte) te doen. Wij herinneren iedereen eraan dat het kamp in de eerste plaats een ruimte is voor ontmoeting en versterking van de politieke autonomie, en niet een festival of een groot feest (ook al zullen er natuurlijk feestelijke momenten zijn, vooral concerten en dj-sets).

In een gekozen ongemengde situatie verkeren

Op het kamp zullen er verschillende niet-gemengde ruimtes zijn (waaronder een BPOC ruimte, LGBTQIA+, Feministisch, mensen met een handicap). Twee tenten zullen ook gewijd zijn aan het creëren van ongemengde ruimtes voor mensen die dat wensen, evenals een ontmoetingsruimte tussen verschillende gemeenschappen, zodat ze elkaar kunnen ontmoeten als ze dat willen. Wij vragen niet-betrokkenen om de niet-gemengde aard van deze ruimtes te respecteren.

Rusten

Er zal ook een rustige ruimte zijn voor mensen die willen uitrusten, reflecteren, mediteren, enz.

Toiletten en douches

Er zijn toiletten en douches voor mensen die meerdere dagen blijven.