Doe mee tijdens het kamp!

Heb je begin september wat vrije tijd? Van 31 augustus tot 11 september zijn we op het kampterrein en hebben we hulp nodig om het kamp op te zetten, vlott e laten lopen en af te bouwen.Wij zijn op zoek naar mensen die ons helpen bij het opzetten van tenten, tenten, podia, het maken van houten constructies, koken, enz. Dit alles in een gemoedelijke sfeer. Geen ervaring vereist, we zijn er allemaal om te leren en elkaar te helpen!

🎪 Van 31 augustus tot 3 september zijn we op zoek naar mensen om het kamp te helpen opbouwen! Er zullen shuttles worden georganiseerd en er zal eten op de camping zijn!

🎪 Van 4 tot 8 september verloopt het kamp volgens het principe van zelfbeheer, d.w.z. dat iedereen vrij is om op elk moment hun steentje bij te dragen (koken, tolken, toiletten/douches schoonmaken, deelnemers ontvangen, het logistieke team ondersteunen, etc.). De taken worden dagelijks verdeeld en iedereen zal vrij zijn om zich (of niet) in te schrijven voor een van deze taken. Als je nu al weet dat je hier graag bij wil helpen (en/of supergemotiveerd bent om je aan te sluiten bij een van de teams die worden gevormd – awareness, veiligheid, veiligheid, kinderprogramma, communicatie, etc.), aarzel dan niet om dit formulier in te vullen om het ons te vertellen!

🎪 Van 9 tot 11 september zijn we ook op zoek naar mensen om te helpen bij de afbouw. We voorzien uiteraard weer de nodige basisvoorzieningen zodat de mensen ter plaatse kunnen helpen in een  aangename sfeer! We zijn ook op zoek naar mensen om ons te helpen het materiaal op 12 september terug te brengen.

Geïnteresseerd in hulp bij de montage en demontage? Voel je vrij om dit formulier in te vullen! Tot dan!