Hoe kom ik hier?

We ontmoeten elkaar in het mooie dorp Gooik, op slechts 20 km van Brussel!


De exacte locatie van het kamp is:

Breedveldstraat 2, 1755 Gooik

Er zijn verschillende manieren om naar het kamp te komen. Hoewel we echt begrijpen dat het voor sommigen van jullie misschien makkelijker is, vragen we jullie vriendelijk om niet met de auto te komen. Helaas zijn er bijna geen parkeermogelijkheden in de buurt van het veld en die zijn nodig voor de logistiek van het kamp. Gelukkig is het vrij eenvoudig is om het kamp te bereiken met het openbaar vervoer of met de fiets!

Met de FIETS 

🚲 Het kamp ligt op slechts 1u10 van Brussel. Er is een fietsenstalling voorzien, evenals een bagageafgifte in Brussel als je niet over de juiste uitrusting beschikt om je spullen op de fiets te vervoeren. We zullen later meer details geven over de bagageafgifte.

Per BUS 

🚌 Je kan de bus De Lijn 141-142 Brussel-Leerbeek nemen aan het station Brussel-Zuid. De bus rijdt elke 30 minuten door de week, elk uur in het weekend (de dienstregeling is hier beschikbaar) en het duurt ongeveer 43 minuten om naar de bushalte van het kamp, dat is Gooik Kwakenbeek, te komen. We halen je op aan de bushalte (zie pendeldienst deel hieronder).

🚌 Je moet de bus 141-142 Leerbeek-Brussel nemen bij Gooik Kwakenbeek om terug te komen naar Brussel. Wij kunnen je naar de bushalte brengen (zie shuttles gedeelte hieronder). De dienstregeling is hier beschikbaar. 

Met de TREIN

🚂 Als je Brussel passeert, kan je aan het station Brussel-Zuid stoppen en met de bus eindigen (zie hierboven).

🚂 Anders moet je aan het station van Halle stoppen en dan bus 153 nemen naar Gooik Kwakenbeek. Het is 25 minuten rijden en de dienstregeling is hier beschikbaar. Dan halen we je op aan de bushalte (zie pendeldienst deel hieronder).

PENDELDIENSTEN VAN DE BUSHALTE GOOIK KWAKENBEEK NAAR HET KAMP 

🚐 We zullen twee busjes hebben, die elke dag van het kamp tussen 9u30 en 20u om de 30 minuten mensen ophalen aan de halte “Gooik Kwakenbeek” om je naar het kamp te brengen. Als je aan de bushalte bent, kan je dit nummer bellen: 04 70 08 77 59 (het nummer hangt ook op aan de bushalte).

Als je wil, kan je ook lopen: de bushalte bevindt zich op 2,6 km van het kamp.