Infrastructuur

Hier vind wat informatie over wat je ter plaatse kunt vinden op het gebied van infrastructuur.

De plek

Dit jaar niet in een veld, wel in een voerdekte plaats binnen. De activiteiten gaan door bij la FLAC, waar we twee grote hangars tot onze beschikking hebben zodat mensen binnen voldoende afstand kunnen bewaren ivm Corona. Dit betekent ook dat we een maximumlimiet hebben voor het aantal deelnemers, zodat het niet te druk wordt. Naast de binnenruimte hebben we ook de mogelijkheid om workshops te organiseren in open lucht op een braakliggend terrein op 5 minuten wandelen.

Slapen

Dit jaar is het niet mogelijk om ter plaatse te slapen. Heb je een bed in Brussel nodig gedurende de periode van het kamp? Registreer dan zeker via dit formulier: https://framaforms.org/climate-justice-camp-2020-1597516433

Eten

Er komt een keukenhoek, waar het collectief Kokerellen heerlijke veganistische gerechten bereidt tegen een vrije bijdrage (ter indicatie, de kosten bedragen 7€/dag/persoon, maar iedereen draagt bij volgens hun middelen). Het Acatmobile collectief zal ons ook verwennen met lekker brood dat ter plaatse gebakken wordt. 

Drinken

Meer info binnenkort

In een gekozen ongemengde situatie verkeren

Op het kamp zullen er verschillende niet-gemengde workshopss zijn (waaronder een BPOC ruimte, LGBTQIA+, een zonder cis mannen). In tegenstelling tot vorig jaar zijn deze ruimtes niet permanent voorbehouden voor die specifieke groep, maar enkel voor de duur van de workshop. Dit omdat we jammer genoeg minder plaats ter onzer beschikking hebben dit jaar.

Wij vragen niet-betrokkenen om de niet-gemengde aard van deze ruimtes te respecteren.

Rusten

Er zal ook een rustige ruimte zijn voor mensen die willen uitrusten, reflecteren, mediteren, enz.

Toiletten en douches

Er zijn toiletten, inclusief toiletten voor mensen in een rolstoel.